Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

BOŻENA - APARTAMENT I POKOJE GOŚCINNE w centrum Gdyni

Adres obiektu Armii Krajowej 11 m. 8, 81-372 Gdynia
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Ewa z okolic Szczytna
Dodano: 2016-04-27
Pobyt od: 2016-04-22 do 2016-04-25 IP: xx.28.107.21
 
 
    

bardzo ciekawa lokalizacja, kino 3 min/po g.22 po świetnych seansach za chwilkę już gorąca herbatka w pięknym salonie, podobnie po późno kończących się musicalach w teatrze muzycznym,/ 5 min/. plaża /7 min/. Pani Bożena, bardzo serdeczna i po prostu otwarta na drugiego człowieka,życzliwa i służąca praktyczną, cenną radą odwiedzającym Gdynię, o łazience nie wspomnę, pełen komfort, polecam


 
 

Maria
Dodano: 2015-08-13
Pobyt od: 2015-07-17 do 2015-07-24
 
 
  

U Pani Bozenki zawsze jest czysto i przyjemnie jestem czestym bywalcem i nie ma to jak u Pani Bozenki


 
 

Wanda
Dodano: 2014-01-05
Pobyt od: 2013-12-31 do 2014-01-03
 
 
    

Wszystkim polecam pobyt u Pani Bożenki. Byliśmy kilka dni z mężem na Sylwestra z Polsatem . Sylwester super i odpoczynek w pokojach gościnnych był dla nas prawdziwym relaksem. Pani Bożenka ma świetne poczucie humoru czuliśmy się swobodnie i na luzie . Pani Bożenko ! Już mam ochotę odwiedzi Panią ponownie mimo że dopiero wróciłam do domu. Pozdrawiam. Wanda z Darłowa.


 
 

rafał
Dodano: 2012-11-22
Pobyt od: 2012-09-06 do 2012-09-10
 
 
 

Witam! Mieszkałem u Pani Bożeny od 6 do 10 września wszystko było super!! Jestem mega zadowolony. Polecam


 
Anna z Krakowa
Dodano: 2010-12-15
Pobyt od: 2010-07-12 do 2010-07-24
 

Mieszkałam z rodzina u Pani Bożeny kilkakrotnie. Warunki są rewelacyjne. Pokoje przestronne, wyposażone we wszystko (jak na 21 wiek przystało). Duże płaskie telewizory, lodówki, internet. Czysto, miło i nie ma lepszej lokalizacji w Gdyni. Na plaże chodziliśmy w kostiumach kąpielowych. Ten paszkwil niżej to chyba od zazdrosnej konkurencji. Wystarczy kliknąć na www.noclegi-gdynia.pl i wszystko widać jak na dłoni.


 
Niezadowolona
Dodano: 2009-05-07
 

Najwiekszym atutem pokoi jest ich lokalizacja. Poza tym niestety zadna rewelacja. Pokoje znajduja sie w zwyklym mieszkaniu w starej kamienicy. Nie ma dostepu do kuchni, do dyspozycji jedynie czajnik w pokoju i lodowka w przedpokoju. Nie polecam!


 
Jacek
Dodano: 2009-05-04
 

Mila i urocza wlascicielka ,dobra lokalizacja oraz ladnie urzadzone mieszkanie.Bardzo polecam.Bylem zadowolony.


 
iwona
Dodano: 2009-02-26
 

bardzo dobre warunki i polozenie wszedzie blisko.


 
Joanna, Grzegorz
Dodano: 2007-11-11
 

Bardzo przyjemne lokum,sympatyczna i uczynna właścicielka czyli Pani Bożena,pozdrowienia od Joanny z Bydgoszczy i Grzegorza z Krakowa PS Polecamy wszystkim te pokoje ,szczególnie jeden ten dwupoziomowy.Byliśmy tam tylko dwa dni ale było pięknie.


 
Ania
Dodano: 2007-11-10
 

bardzo mi się podobało, czysto i schludnie. Świetne warunk i internet za darmo. polecam dla na dłuższy pobyt w Gdyni


Opinie 1-10 z 13

 

Gdynia w przewodniku

Open'er Festival 2016 w Gdyni

Open'er Festival 2016 w Gdyni

Największe muzyczne wydarzenie Pomorza startuje już 29 czerwca i potrwa do 2 lipca.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie